Lionelo Kori forgatható tricikli

Kód: 6689/FIA 6689/TYR 6689/BIE 6689/GRE Kérjük, válasszon változatot
Akció
14 értékelés
Márka: Lionelo
Ft40 990
Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat
Tanúsítványok Intertek
Korcsoport 18-60 hónap
Szabályozás Háttámlák, Ülésirány, Fogantyú
Kerék típusok Karbantartást nem igénylő PU
Fogantyúk Csúszásgátló
Kormányzár Igen
Fék típusa Lábpedál, hátsó kerék zár
Építkezés Magnézium ötvözet
Anyag 100% poliészter
Felszerelés Táska, pohártartó, 2 bő kosár, csengő
A termék súlya 9 kg

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Sokoldalú jármű

A Lionelo Kori egy babakocsi és egy klasszikus tricikli kombinációja . Mivel az ülés helyzete 180°-ban változtatható, a gyermek menetirányban és menetirányban is utazhat. A termék egy állítható fogantyúval vezérelhető, de a gyermek egyidejűleg ráléphet a pedálokra. Amikor a kis felhasználó elég magas, leveheti a fogantyút, a lábtartót és az íjat, hogy lovassá tegye.

LO_Kori (6)

Könnyű felépítés és kiváló manőverezhetőség

A Lionelo Kori felépítése egy könnyű és nem hegesztő, kiváló minőségű magnéziumötvözetből készült vázon alapul. A termék nagyméretű kerekeit kiváló minőségű PU alapú tömlő nélküli abroncsokkal szállítjuk. A speciálisan kialakított kezelésnek köszönhetően a termék tökéletes tapadást mutat. Az első kereket sárvédőként funkcionáló burkolat védi. Ha a gyermek belefáradt a pedálozásba, lábát a praktikus lábtartón pihenteti.

LO_Kori (27)

Biztonságos megoldások

A gyermek biztonságáról 3 pontos övek huzattal és levehető masnival gondoskodnak . A Lionelo Kori kormány csúszásgátló párnákkal van felszerelve. A termékhez csengő és hatékony hátsó fékek tartoznak. Fluoreszkáló elemekkel rendelkezik, amelyek javítják a láthatóságot az úton. A Lionelo Kori többlépcsős ellenőrzésen és tesztelésen esett át az Intertek független tanúsító laboratóriumban. Megfelel az EN 71 európai biztonsági szabvány követelményeinek .

LO_Kori (22)

Kényelem és tartozékok széles választéka

A jármű eltávolítható, 3 fokozatú napellenzővel, integrált fényhálóval és 3 fokozatban állítható háttámlával rendelkezik . A készlet két kosarat is tartalmaz a nélkülözhetetlen dolgoknak és egy praktikus cipzáras táskát. A termék irányítására szolgáló fogantyú kiegészíthető pohár- vagy kulacstartóval.

LO_Kori (1)LO_Kori (30)      

Méretek:

Trójkołowiec_Kori

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Triciklik
Jótállás: 2 év
Ezt a mezőt ne töltse ki:
AP Szerző Anikó Majoros Pónusné 21.11.2023 13:10
Tartozik hozzá esővédő?
Válasz