Lionelo Sammy kismotor

Kód: 7421/WHI 7421/PIN 7421/YEL Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: Lionelo
Ft19 000
Raktáron Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

Nyereg magassága a talajtól: 23,5 cm
Kormány magassága a talajtól: 37 cm
Kerék átmérő: 15 cm
Kormány szélessége: 25 cm
Első kerék nyomtáv: 15 cm
Hátsó tengelytáv: 15 cm
Ülés méretei: 11x18 cm

Részletes információ

Termék részletes leírása

Tökéletes ajándék - Lionelo Sammy kidobó

Játékon keresztül tanulni? Miért ne! Válassza az eredeti Lionelo Sammy reflektort . Serkenti gyermeke fantáziáját, és felkelti érdeklődését azáltal, hogy elmélyíti tudását – nem csak a természetről. A Lionelo Sammy ülés kötelező minden kisgyermekes háztartásban. Szórakozást és mozgást biztosít. Könnyű , így nyugodtan magával viheti nyaralásra vagy a parkba sétálni.

LO_Sammy (21) (1)

A gyermek igényeihez igazítva

A Lionelo Sammy kidobót úgy tervezték, hogy a tökéletes gyermektartozék minden szempontját kielégítse. Ergonómikus kialakítása megfelelően igazodott a kisgyermek testarányaihoz. A kidobónak négy kereke van , így rendkívül stabil. Gyermeke nem akar majd leszállni a kényelmes ülésről, amelynek dupla párnázata van.

LO_Sammy (22) (1)

Biztonságos szórakozás

A szórakozásnak nagyszerűnek, de mindenekelőtt biztonságosnak kell lennie. Ha gyermekét a Lionelo Sammy kidobóra helyezi, biztos lehet benne, hogy semmi sem fog történni a kicsivel. A kormány markolatának világítása mozgásérzékelővel aktiválódik, és automatikusan kikapcsol. Ráadásul különböző színekben csillog! A fogantyúk is csúszásmentesek .

GRAFIKA 1 (10)

GRAFIKA 3 (6)

Bevált megoldások

Amikor a gyermek kicsi, magába szívja a körülötte lévő világot. Ez a legjobb időszak kíváncsiságának, képzeletének és szenvedélyének felkeltésére. A gyereket minden érdekli, főleg a színes, szemet gyönyörködtető dolgok. Mint a Lionelo Sammy lovaglás. Ez egy olyan megoldás, amelyet a szülők is értékelni fognak. A telepítés gyors és egyszerű . Ha a termék beszennyeződik, egyszerűen törölje le egy nedves ruhával. A világító elemek a kormányban találhatók, és könnyen cserélhetők.

GRAFIKA 2 (2)

GRAFIKA 4 (4)

 Méretek:

GRAFIKA 6 (12)

box_Sammy_1

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Rollerek és löködők
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: