Lionelo Braam I-size 360°-ban Forgatható Isofix Gyermekülés (40-150 Cm)

Kód: 6485/STO 6485/CAR Kérjük, válasszon változatot
Akció Újdonság
Nincs értékelés
Márka: Lionelo
Ft88 950
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

Részletes információ

Termék részletes leírása

Lionelo Braam i-Size autósülés

A Lionelo Braam i-Size autósülés pedig megfelel a legszigorúbb i-Size biztonsági szabvány követelményeinek, amely tökéletes védelmet garantál a gyermek számára születésétől egészen 150 cm-es magasságig . Az ISOFIX rendszer és a stabilizáló láb segítségével egyszerűen és biztonságosan rögzítheti. A dedikált biztonsági rendszerek védik a gyermeket vezetés közben, az átgondolt tervezési megoldások pedig utazás közbeni kényelmet biztosítják. Ezen kívül autósülésünk a szülők kényelméről is gondoskodik – a 360°-os EasyTurn elforgatási funkciót biztosan mindenki értékelni fogja! Az autósülés menetirány szerinti és menetirány szerinti beállításának és rögzítésének széles skálájának köszönhetően biztos lehet benne, hogy ez a modell megbízható lesz a kisgyermek életének minden szakaszában.

 

A biztonság a legfontosabb

A Lionelo Braam i-Size autósülés megfelel a legszigorúbb i-Size biztonsági követelményeknek és optimális védelmet biztosít. Mivel a frontális ütközések után a közlekedési balesetek leggyakoribb oka az oldalütközés, modellünket oldalvédő rendszerrel és Tri-Guard technológiájú fejtámlával szereltük fel (három különböző anyagréteg kombinációja, köztük az EPS polisztirol és a Memory Foam, jellemző kivételes rugalmasság révén). A héj PP és HDPE műanyagból készült, megerősített acél elemekkel, amelyek növelik az autóülés szerkezeti integritását. Ennek köszönhetően az autósülés csillapítja a túlterhelést, eloszlatja az ütközés erejét, hogy maximálisan védje a gyermek fejét, nyakát és vállát.  

GRAFIKA 1c

A modell ISOFIX rendszerrel és stabilizáló lábbal van beépítve az alapba, beleértve a helyes rögzítési jelzőt is. A szakértők ajánlása szerint a gyermeket a lehető leghosszabb ideig menetiránynak fordítva javasoljuk szállítani, a Braam i-Size autósülés pedig 4 éves korig (105 cm) teszi lehetővé az RWF felszerelését . A menetirány szerinti utazás 76-150 cm között lehetséges. 

GRAFIKA 3_3

Utazási kényelem bármely életkorban

A Lionelo Braam i-Size Black Carbon autósülés együtt nő a gyermekkel. Születéstől körülbelül 12 éves korig szolgálja Önt. A legkisebb gyerekek kényelmét speciális redukáló betétek biztosítják, amelyek kitöltik az autósülést és ellaposítják a gyermek helyzetét, így garantálva a fiziológiailag helyes testhelyzetet. A megfelelő szellőzés és légáramlás érdekében a betéteket Dri Seat rendszerrel láttuk el . A Braam i-Size autósülés öt kényelmes dőlésszögű háttámlának köszönhetően mind az előre, mind a hátrafelé néző helyzetben páratlan kényelmet nyújt a gyermek számára utazás közben, függetlenül attól, hogy az üveg mögött figyeli a környezetet, vagy alszik. A háttámla dőlésszöge lehetővé teszi az optimális dőlésszög beállítását a legkisebb utazók számára is. Az elfordulásgátló keret használata több helyet biztosít a lábaknak. A vállpántok és a központi csat védő és csúszásgátló párnázata védi a baba érzékeny bőrét a túlzott nyomástól. 

GRAFIKA 12_1

GRAFIKA 7_4

A kicsit nagyobb gyerekek kényelmét szolgálja az ülés EPE habbal. Maga az ülés kialakítása kellően széles ahhoz, hogy nagyobb gyerekek is elférjenek, a fejtámla 14 pozícióban állíthatósága pedig a gyermek méretéhez igazítja.

GRAFIKA 6_3

 
GRAFIKA 8_3

Emlékezzünk a szülők kényelmére

Minden szülő értékelni fogja a könnyű kezelhetőséget, amelyről többek között a praktikus 360°-os EasyTurn funkció gondoskodik, amely megkönnyíti és kényelmessé teszi a gyermek autósülésben való rögzítését és a járműből való kiemelését . A funkció hibátlanul működik az elfordulásgátló kerettel ellátott alap felépítésének köszönhetően - az autósülés nem érintkezik a jármű ülésével. Az autósülés elforgatása megkönnyíti a gyermek megfelelő rögzítését is az 5 pontos biztonsági övek segítségével. A vállövek magasságállításába integrált fejtámla magasságállítása lehetővé teszi az autósülés könnyű és pontos beállítását a növekvő gyermekhez. Ezenkívül a belső övek állítómechanizmusa lehetővé teszi, hogy egy kézmozdulattal megfeszítsék őket. Az öveken található mágneses csatok megkönnyítik a gyermek elhelyezését és rögzítését az autósülésben. Mindent ahhoz, hogy az autós utazás biztonságos és kellemes legyen az egész család számára

GRAFIKA 2_4

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gyerekülések I-Size 40 - 150 cm
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: