Lionelo Bastiaan I-Size 360°-ban forgatható ISOFIX gyermekülés (40-150 cm)

Kód: 6473/PIN 6473/GRE 6473/GRE2 6473/SPO Kérjük, válasszon változatot
Akció Újdonság
47 értékelés
Márka: Lionelo
Ft52 000
Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat
 • A legújabb R129 i-Size szabvány alapján
 • 40-150 cm-ig
 • Újszülött kortól kb. 12 éves korig
 • 0-36 kg-os súlytartomány
 • Menetiránynak háttal 40-105 cmig!
 • Menetiránnyal megegyezően 100-150 cm-ig
 • 360°EasyTurn forgatható talp
 • 4 fokozatban állítható háttámla
 • 7 fokozatban állítható fejtámla
 • Könnyű beszerelés az Isofix rendszernek és a Top Tether övnek köszönhetően
 • A legmagasabb biztonsági i-Size előírásoknak megfelel
 • Széles, kényelmes ülés
 • Speciális gerinctámasz a baba gerincének helyes támogatásához
 • Puha és könnyen tisztítható üléshuzat (30°C-on!)
 • Súlya: 11 kg
 • Méretek  47 x 45 x 60,8 - 76,2 cm

Részletes információ

Termék részletes leírása

Lionelo Bastiaan i-Size

A Lionelo Bastiaan i-Size egy 4 az 1-ben forgatható autósülés a legújabb R129 szabványnak megfelelően. A széles magassági tartomány - 40-től 150 cm-ig - hozzájárul ahhoz, hogy az autósülés a teljes használati időre elegendő legyen - csecsemőtől nagyobb gyermekig. Az alkalmazott biztonsági rendszerek a legmagasabb szintű védelmet biztosítják, míg maga a szerkezet garantálja a gyermek kényelmét utazás közben. Ez is egy olyan modell, amelyet a használó szülők szem előtt tartásával terveztek – a 360°-ban forgatható EasyTurn alap lehetővé teszi a gyermek egyszerű elhelyezését és eltávolítását. Az ISOFIX és a Top Tether heveder pedig egyszerű, intuitív és mindenekelőtt helyes telepítést tesz lehetővé. Az autósülés menetirányban és menetiránnyal ellentétesen is felszerelhető.

LO_Bastiaan_i_Size (2) (1)

A legmagasabb biztonsági szabvány

Az R129 szabvány, amely szerint az autósülés készült, kiemelt figyelmet fordít a fejlett oldalvédelemre és a fejtámla megerősítésére. Ez az oka annak, hogy a Bastiaan i-Size erős, ütésálló héjjal rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy további védelmet nyújtson oldalsó ütközések esetén. A fejtámla vastag Memory Foam réteggel van megerősítve, amely tökéletesen elnyeli az esetleges túlterhelést, és így védi a sérüléseknek leginkább kitett testrészeket - a fejet és a nyaki gerincet. A biztonság növelése érdekében a Bastiaan i-Size lehetővé teszi, hogy akár 4 éves (105 cm-es) gyermeket is szállítson RWF pozícióban (meneti irány felé fordítva). 100 cm-es magasságból is lehet gyerekeket szállítani menetirányban, de csak a megadott magasság túllépése után javasoljuk a helyzet megváltoztatását.

GRAFIKA 8

GRAFIKA 7

Egyszerű és intuitív összeszerelés

A Lionelo Bastiaan i-Size nem csak a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelő termék, hanem a szülők igényeihez igazított autósülés is. A kutatások szerint a helyes összeszerelés kulcsfontosságú ütközés esetén. Ezért a Bastiaan i-Size ISOFIX rendszerrel és a Top Tether szíjjal van felszerelve. Mindkét rendszer rendelkezik egy speciális jelöléssel, amely tájékoztatja a szülőket a helyes felszerelésről – ha az autósülés 100%-ban megfelelően van rögzítve, a jelzőfény pirosról zöldre vált. A 100-150 cm-es magasságcsoportban ISOFIX rendszerrel és biztonsági övvel vagy csak övekkel történő beszerelés is lehetséges.

GRAFIKA 4

Kényelem a leghosszabb utakon is

A Bastiaan i-Size autósülés rövid és hosszú utakra egyaránt alkalmas. Gondoskodtunk arról, hogy a gyerek kényelmes legyen - az autósülés a kis utas egyéni igényeihez igazítható. A modell menetiránnyal ellentétes helyzetben négy pozícióban állítható háttámlával (FWF) és menetiránnyal ellentétes helyzetben félig dönthető (RWF) lehetőséggel van felszerelve, aminek köszönhetően az autósülés bizonyítani fogja magát. akár hosszabb utakon is. A fejtámla-beállító rendszert pedig öv-beállításokkal konfigurálták, hogy az autósülés beállítását könnyen hozzáigazítsák a növekvő gyermek változó igényeihez.

GRAFIKA 2

Együtt nő a gyerekkel

A legkisebb gyerekek kényelmét szolgálja az autósülés redukciós és deréktáji betéttel, Dri-Seat rendszerrel, amelyek biztosítják a gyermek helyes anatómiai helyzetét és a megfelelő légáramlást. A Bastiaan i-Size a gyerekkel együtt növő autósülés - a szűkítő betét eltávolítása után EPE habbal borított széles ülést kapott, ami biztosítja a kényelmet a napi utazások során. A fejtámla hét pozícióba állítása lehetővé teszi, hogy a magasságot szabadon állítsa a növekvő gyermek igényeihez.

GRAFIKA 3

A szülőket szem előtt tartva tervezték

Tudjuk, hogy egy gyerek becsatolása elég nagy kihívás, ezért öveink egy speciális mechanizmussal rendelkeznek, amivel egy kézzel is meg lehet húzni. Ennek köszönhetően a kisgyerek gyorsan és biztonságosan rögzíthető. Kényelme érdekében az övek és a csat is speciális párnázással van ellátva, amely megakadályozza a gyermek érzékeny bőrének letörlését. Fontos, hogy az autósülés 360°-ban forgatható EasyTurn alappal rendelkezik, amely lehetővé teszi az autósülés szabad mozgatását a gyermek be- és kivételekor.

GRAFIKA 4_1

Méretek:

GRAFIKA 9 (4)

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gyerekülések I-Size 40 - 150 cm
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: