Lionelo Bastiaan RWF I-Size 360°-ban forgatható ISOFIX gyermekülés (40-150 cm)

Kód: 6476/GRE 6476/BLA Kérjük, válasszon változatot
Akció Újdonság
23 értékelés
Márka: Lionelo
Ft63 500
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

Részletes információ

Termék részletes leírása

Autósülés Lionelo Bastiaan RWFi-Size

A Lionelo Bastiaan RWF i-Size egy forgatható autósülés, amely megfelel a legújabb R129 (i-Size) szabványnak. Biztonságát független töréstesztek igazolják, amelyeket az i-Size szabványnál jóval szigorúbb feltételek mellett végeztek. A széles magassági tartomány - 40-150 cm - univerzális választássá teszi, amely sok éven át szolgálja Önt. Az autósülést az ISOFIX rendszer és a Top Tether pánt használatának köszönhetően egyszerű és intuitív beszerelés is jellemzi. Minden szülő értékelni fogja a 360°-os EasyTurn funkciót!

lionelo-bastiaan-rwf-i-size-black-carbon-01

A biztonságot ütközési tesztek igazolják!

A Lionelo Bastiaan RWF i-Size autósülést törésteszteknek vetették alá a holland TASS International központban, ugyanolyan körülmények között, mint amilyeneket a neves német kutatóintézet alkalmazott az autósülések csillagos minősítéséről. Ezek a feltételek sokkal szigorúbbak, mint amelyeket a legújabb i-Size szabvány előír. A frontális ütközés szimulációja 64 km/h sebességgel történik, ami magasabb a jelenlegi szabványnál (50 km/h). Az általunk megrendelt tesztek megerősítik, hogy a Lionelo Bastiaan RWF i-Size autósülés 23%-kal nagyobb védelmet nyújt a gyermek fejének - 28%-os sebességnövekedés mellett -, mint amit a vonatkozó szabványok előírnak. Ez teszi a Lionelo Bastiaan RWF i-Size-t a biztonság és a megbízhatóság szinonimájává.

bastiaan-rwf-isize-crash-test

Dedikált megoldások a nagyobb biztonság érdekében

Gyermeke biztonsága minden, még a legrövidebb autós utazás során is elsődleges. Ezért van az, hogy a Lionelo Bastiaan RWFi-méretű Black Carbon autósülés ISOFIX rendszerrel és a Top Tether hevederrel van rögzítve – ami nem csak egyszerűvé és gyorssá teszi a beszerelést, de mindenekelőtt korrekt. Mint a kutatások kimutatták, az autósülés helyes beszerelése közvetlenül befolyásolja annak biztonsági szintjét – ezért az ISOFIX rendszer tájékoztatja a felhasználót az autósülés helyes beszereléséről – ekkor a zöld szín megjelenik a rögzítési jelzőkön. Helytelen összeszerelés esetén a piros szín megmarad.

A szakértők abban is egyetértenek, hogy sokkal biztonságosabb az autósülést RWF (hátrafelé néző) helyzetbe állítani. Az a fontos, hogy a mi autósülésünkben a gyerek így tudjon közlekedni, amennyiben nem éri el a 105 cm-es magasságot. A beállítás megváltoztatását csak a jelzett magasság túllépése után javasoljuk (a szállítás menetirányban 100-150 cm között lehetséges).

A Bastiaan RWF i-Size autósülés konstrukciója során számos dedikált biztonsági rendszert is alkalmaztunk, például a Tri-Guard technológiával készült fejtámlát. Három különböző anyagréteg kombinációjából készült, mint például az EPS polisztirol és a memória funkcióval rendelkező hab, a Memory Foam, amelyet kivételes rugalmasság jellemez, aminek köszönhetően tökéletesen elnyeli a túlterhelést. Maga a fejtámla viszont megtámasztja a gyermek fejét, és biztosítja a sérülésnek leginkább kitett testrész biztonságát. Ezenkívül a fejlett oldalsó védelem használata megóvja a gyermeket az úton történő előre nem látható eseményektől.

lionelo-bastiaan-rwf-i-size-black-carbon-03

A gyermek és a szülők kényelméért

Ha biztos abban, hogy gyermeke biztonságban van autósülésünkkel, érdemes odafigyelni az ideális autósülés második mutatójára - a kényelemre. A Lionelo Bastiaan RWF i-Size Black Carbon autósülés akár négy fokozatban is állítható a háttámla dőlésszöge, menetirányban és menetirányban egyaránt. Az elfordulásgátló keretnek köszönhetően a gyermeknek több lábtere van előre néző helyzetben.

Az autósülés a vállöveken védő párnázat rendszerrel és központi csattal rendelkezik, melynek köszönhetően az övek nem nyomják a gyermek testét. Ismételten a nagyobb kényelem érdekében az ülést EPE hab borítja.

Minden szülő értékelni fogja a könnyű kezelhetőséget, amelyről többek között a praktikus 360°-os EasyTurn funkció gondoskodik, amely megkönnyíti és kényelmessé teszi a gyermek autósülésben való rögzítését és az autóból való kiemelését. Ráadásul a már említett Top Tether heveder, amely az elfordulásgátló keretre került, nem zavarja az autósülés forgását - ez egy másik előny, amely megkönnyíti a mindennapi használatot. De ez még nem minden - az 5 pontos autós biztonsági övek párnáiban és a fejtámlában speciális mágnesek voltak elrejtve, amelyeknek köszönhetően az övek nem zavarják a beszerelést, és gond nélkül be lehet ültetni a gyereket az autóba. Ezenkívül a belső övek központi állítómechanizmusa lehetővé teszi, hogy egy kézmozdulattal könnyedén megfeszíthetők legyenek.

bastiaan-rwf-isize-easy-turn

Együtt nő a gyerekkel

A Lionelo Bastiaan RWF i-Size autósülés születésétől fogva szolgálja gyermeke 150 cm-es magasságáig. A termék a gyermekkel együtt növekszik, így alkalmazkodik a méretéhez és követelményeihez, így 4 az 1-ben modell - akár négy magassági tartományt is kombináltak egy autósülésben.

Ezen kívül a legkisebb gyerekek számára az autósülés Dri-Seat szellőzőrendszerrel ellátott redukciós betéttel lett ellátva, amely a sekélyebb ülésnek köszönhetően anatómiailag megfelelő pozíciót garantál a gyermek számára. Ezenkívül az ülés optimális dőlésszöge az RWF beállításban biztosítja a kényelmet és a test megfelelő helyzetét a teljes utazás során.

Az autósülésben az övek magasságállításába integrálták a fejtámla magasságállítását, aminek köszönhetően egy mozdulattal a növekvő gyerekhez igazíthatod az autósülést. A széles ülés kényelmes utazást biztosít nagyobb gyermekek számára. A praktikus tárolóhely viszont lehetővé teszi a belső övek elrejtését anélkül, hogy el kellene távolítani őket.

lionelo-bastiaan-rwf-i-size-black-carbon-05

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gyerekülések I-Size 40 - 150 cm
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: