Lionelo Tulia textil korlát

Kód: 6731/TYR 6731/FIA 6731/BIE Kérjük, válasszon változatot
Akció
Nincs értékelés
Márka: Lionelo
Ft25 000
Raktáron Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat
Összeszerelés módja
Csavarok
Anyag 40% poliészter, 60% PVC bevonat
Készlet 3 rögzítő 3 különböző helyre
A termék súlya 1,9 kg
Tanúsítványok EN 1930

Részletes információ

Termék részletes leírása

A gyermekek hatékony védelme

A Tulia biztonsági kapu hatékonyan meghatároz egy biztonságos teret, és elkeríti azokat a területeket , ahová a gyermek nem férhet hozzá. Ötletes kialakításának és ebből következő sokoldalúságának köszönhetően a Tulia könnyedén alkalmazkodik a legszokatlanabb átjárókhoz is.

kapu-ochronna-rozwijana-lionelo-tulia-fehér-01

Könnyű telepítés és tartós anyag

A Tulia biztonsági sorompó különféle típusú falakra szerelhető. A termékhez 3 rögzítőkészlet tartozik, amelyek különböző helyekre szerelhetők fel. A Clip On/Off funkció lehetővé teszi a korlát zökkenőmentes mozgatását a szobák között. A roló fesztávolsága akár 140 centiméter. A termék tartós szintetikus anyagból készült, ellenáll az UV sugárzásnak és az esőnek. Ennek köszönhetően a sorompó nem csak beltéren, hanem kültéren is használható.

brakma-ochronna-rozwijana-lionelo-tulia-02

Hatékony garanciák

A Lionelo Tulia dupla biztonsági nyitómechanizmussal rendelkezik. A termék a redőny feltekerését és visszahúzását blokkoló gombbal ellátott ClipGuard rendszerrel van ellátva , mely a védelem működéséről tájékoztató jelzővel rendelkezik. A termék úgynevezett hosszmemóriával van felszerelve, ami azt jelenti, hogy a rolóval való bármilyen ütközés nem okozza annak visszahúzódását.

A Tulia számos belső ellenőrzésen és teszten esett át az SGS független tanúsító laboratóriumában. A termék megfelel az EN 71 európai biztonsági szabvány összes követelményének.

brakma-ochronna-rozwijana-lionelo-tulia-03

Barátságos megoldások

A Tulia biztonsági sorompó univerzális kialakítást és funkcionális megoldásokat kínál, így a terméket bármilyen típusú belső térbe alkalmassá teszi. A kapu profilozott és lekerekített élei kiküszöbölik a sérülés vagy a kopás veszélyét. A Tulia nem rendelkezik küszöbértékkel, ami kiküszöböli az elbotlás veszélyét és a tisztítást is megkönnyíti.

brakma-ochronna-rozwijana-lionelo-tulia-04

Méretek:

BARIERKI_Tulia

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Biztonság
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: