Lionelo Truus Slim Led + 2 toldóval 75-105 cm

Kód: 6728/GRE 6728/WHI Kérjük, válasszon változatot
Akció
Nincs értékelés
Márka: Lionelo
Ft17 500
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat
A termék súlya 6 kg
Tanúsítványok EN 1930:2011

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

24 órás biztonsági szolgálat

A Truus Slim LED Safety Barrier azért készült, hogy a szülők tudatosan meghatározhassák azt a zónát, amelyben a kisgyermek mozoghat. A termék szürkületérzékelős LED lámpával van felszerelve . Amikor az érzékelő azt érzékeli, hogy sötétedik a szobában, akkor aktivál egy diódát, amely megvilágítja a korlátot, és láthatóvá teszi azt a sötétben. A lámpa egy AAA elemmel akár 240 órát is üzemel.

truus-slim-ice-white-01

Könnyű telepítés és széles méretválaszték

A Truus Slim LED Barrier nagyon könnyen felszerelhető. Nem igényel falba vagy ajtókeretbe fúrást, mivel előre beépítve van, és a 75-85 centiméter közötti széles méretválasztéknak köszönhetően megfelel a különböző ajtók követelményeinek. A beépítési szélesség 105 centiméterre növelése érdekében hosszabbítók rögzítésére is van lehetőség .

brakma-truus-slim-led-02

Magas szintű biztonság

A termék kettős biztonsági nyitási mechanizmust használ. Elhaladni csak a gomb megnyomása és az ajtó felemelése után lehet. A Truus Slim LED lekerekített élei megakadályozzák a horzsolások és vágások kockázatát, amikor egy kisgyermek megpróbálja kinyitni a sorompót. A biztonsági kapu egy sor belső ellenőrzésen és teszten esett át az SGS független tanúsító laboratóriumában. A termék megfelel az EN 1930 európai biztonsági szabvány összes követelményének.

truus-slim-ice-white-06

Egyszerű és kényelmes a használata

A termék automatikus záró funkcióval van felszerelve, ami különösen akkor hasznos, ha a sorompó nem zárható kézzel. Mindkét irányba nyitható , és az AutoStop funkció 90°-nál nagyobb nyitás esetén zárja az ajtót. A Truus Slim LED lekerekített, 1,5 centiméter magas küszöböt és külön helyet kapott a padlósín számára, ami megkönnyíti a termék padlóra szerelését.

 

Méretek:

bramki-truus-wymiary

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Biztonság
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: