Lionelo Niles 2in1 etetőszék és hinta

Kód: 6659
Akció
Nincs értékelés
Márka: Lionelo
Ft77 800
Raktáron
 • Újszülőtt kortól használható 36 hónapos korig
 • Etetőszékként maximum 15 kg-ig
 • Hintaként maximum 9 kg-ig terhelhető
 • A lengések fokozata a gyermek súlyához igazítható
 • Állítható magasság
 • Háttámlája 4 pozícióba állítható etetőszék módban, és 2 pozícióba hinta módban
 • Telefonos applikációról vezérelhető (Swing Control - iOS-en és Android-on is elérhető)
 • 12 nyugtató dallammal
 • Sírás érzékelő - ha a baba nyugtalan és sír, a Niles automatikusan hintázni kezd és altatódalokat játszik le
 • Játékhíddal, melyen két függő játék található
 • 5 pontos belső biztonsági övrendszerrel
 • A Niles méretei: 72x59x102 cm

Részletes információ

Termék részletes leírása

Lionelo Niles — étkezőszék hinta funkcióval 

Nagyszerű a baba életének első napjától kezdve – ez a Lionelo Niles hintaszék! A hinta üzemmódban végzett finom ringató megnyugtatja a gyermeket (9 kg-ig), és teret ad neki a pihenésnek. Viszont a gyermek életének 6. hónapjától vagy önálló ülni kezdéstől megfelelő étkezőszék! A Lionelo Niles hosszú távú megoldás - körülbelül 3 éves korig (vagy 15 kg-os testsúlyig).

Lionelo Niles hinta - kisebb gyerekeknek kiváló 

A hinta üzemmód nagyon jól bevált a legkisebb felhasználók körében - lehetővé teszi, hogy gyorsan megnyugtassa az aggódó gyermeket. A Lionelo Niles szék egy 2 az 1-ben modell, amely automatikusan a gyermek súlyához igazítja a ringató sebességét. Sírásérzékelővel és időzítővel rendelkezik, amelyet 8, 15 vagy 30 percre állíthat be. A dallamok és a természet hangjainak eljátszása megnyugtatja a gyermeket, figyelmét a zenére irányítja. Az USB bemenet lehetővé teszi saját lejátszó csatlakoztatását.   

LO_Niles_7_-min

Megbízható beállítás a Lionelo Niles étkezőszékben 

Az étkezőszék állítható háttámlával (félig fekvő helyzetben) és állítható lábtartóval rendelkezik - ezeket rugalmasan a gyermek igényeihez igazíthatja. Hat magassági fokozat lehetővé teszi, hogy a széket az asztalhoz igazítsa, amelynél együtt ülnek. A dupla tálcát két pozícióba állíthatod, vagy kiveheted és a helyére rögzítheted a csomagban található játszósütőt játékokkal.    

LO_Niles_1_-min

Biztonság mindig 

A Lionelo Niles többfunkciós étkezőszék stabil a lábakon lévő csúszásgátló párnáknak köszönhetően, amelyek nem engedik, hogy a teljes szerkezet véletlenül elmozduljon. Az 5 pontos biztonsági övek stabil helyzetben tartják a kis felhasználót. A szék átment az SGS és az Intertek laboratóriumokban végzett ellenőrzésen, amely megerősítette az EN 14988 és EN 16232 európai szabványoknak való megfelelést.   

LO_Niles_8_-min

Gyakorlati használat 

A Lionelo Niles étkezőszék puha szövet huzattal és speciális újszülötteknek való betéttel rendelkezik, amely biztosítja, hogy minden gyermek jól érezze magát benne. A tálca felső részét összehajthatja és mosogatógépben elmoshatja. A funkcionális kerekek megkönnyítik a szék mozgatását bárhová, ahol gyermeke szemmel tartásához szükséges! A készlet tartalmaz egy mászókát játékokkal, amelyek játékra serkentik a kis felfedezőt. 

Méretek:

BUJACZKI_Niles

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Etetőszékek
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: