Lionelo Bella Szett 4in1 360° elektromos bölcső, ringató, pihenőszék és hinta

Kód: 7316
Nincs értékelés
Márka: Lionelo
Ft88 000
Raktáron
 • Újszülött kortól
 • 9 kg-ig, vagy amíg a gyermek segítség nélkül fel tud ülni!
 • 360 fokban forgatható ülés
 • 3 fokozatú háttámla dőlésszögállítás
 • 6 egyedi ringatómozdulat
 • 5 fokozatú ringatási sebesség beállítás
 • Automata üzemmód
 • Éjszakai mód
 • 12 nyugtató dallam, állítható hangerővel
 • Érintős vezérlőpanel vagy távirányító
 • Automatikus mozgásérzékelés
 • Széles, megfelőlen párnázott ülés
 • Puha, nagyon kényelmes párna bambusz anyagból
 • Nagyon halk motor működés
 • 5 pontos biztonsági övek
 • A 3 játékot tartalmazó állítható körhinta (5 pozícióban) és levehető
 • USB kábel tartozék, de az adaptert (5,8V DC 0,8A) a készlet NEM tartalmazza!
 • Mérete:60,5x61x75,5 cm (körhinta nélkül) / 90 cm körhintával
  Bölcső mérete : 60,5 x 76,5 x 57,5
  Matrac  mérete: 72,5 x 40,5 x 2 cm

Részletes információ

Termék részletes leírása

A babák szeretik a ringatást, mert az anyjuk pocakjában töltött hónapokra emlékezteti őket, ahol rendkívül biztonságban érezték magukat . Amikor a kicsi megszületik, egy ismerős ringatóra talál egy szeretett szülő karjában. De mindenkinek néha szüksége van egy pillanatra önmagára vagy a házimunkára. Az Ön igényeit szem előtt tartva alkottuk meg a Lionelo Bella 2 az 1-ben készletet .

LO_SESJA_STUDIO_2023_59__1
 

Forradalmi 2 az 1-ben termék

Életének első hónapjaiban a csecsemőnek a hátán kell pihennie – teljesen egyenesen – ez a baba számára az optimális és legegészségesebb pozíció . A gyerkőc megfelelő pszichomotoros fejlődése érdekében elkészítettük a Bella Set kádas hintát, melyben a gyermek teljesen fekvő helyzetben élvezheti a hintázás előnyeit. A hinta a baba életének első napjaitól fog szolgálni a 9 kg-os súly eléréséig, vagy egészen addig, amíg a kicsi önállóan el nem kezd ülni . 2 az 1-ben megoldás, mert 2 ülőhellyel - egy gondolával és egy hagyományos etetőszékkel - jár, amikor aktívabb és kíváncsi a világra, vagy ha jól akarja látni az anyukáját. Mindkét felső rész 360'-ban forgatható , így nem csak a mozgás irányát határozhatja meg, hanem a terméket úgy helyezheti el, hogy mindig szemkontaktust tudjon tartani gyermekével. Az elemek tetszés szerint cserélhetők, gyermeke igényei szerint. Telepítésük mindössze néhány másodpercet vesz igénybe .

LO_SESJA_STUDIO_2023_62_

Mint egy szülő ölelésében

A Lionlo Bella Rocker Set 2 az 1-ben funkcionalitásának kialakításakor a gyermek által a szülő karjában érezhető mozdulatok alapján modelleztük. Az inga 6 egyedi lengőmozdulattal rendelkezik - 5 alapmóddal és egy további, 16 másodpercenként változó automatikus üzemmóddal. A többlépcsős ringató mozgásnak köszönhetően Bella megragadja a szülő ölelésének természetes ritmusát, így a baba hintázása ismerős és szívesen látott. Az 5 ringatási sebesség választéka a gyermek preferenciáihoz és hangulatához igazítja az intenzitást .

LO_SESJA_STUDIO_2023_58__1

Funkciók, amelyek megkönnyítik az életet

A hinta számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a szülők életét. Az éjszakai mód hatására a termék lelassul, amíg teljesen le nem áll. Automatikus mozgásérzékelő aktiválás – aktiválja a ringatást és a zenét, amikor a kisgyermek mocorogni kezd. Ez azért van, mert Bella éppoly ösztönösen bölcsőben tartja a babát, mint a bébiszitterét. Az összes eszközbeállítást az érintőpanelről vagy a távirányító segítségével távolról is megadhatja . Ez a modell 12 nyugodt dallamot játszik le hangerőszabályzóval.

LO_SESJA_STUDIO_2023_57__1

Rendkívül kényelmes ülés

A Lionelo Bella Set fürdőkád kényelmes , nagy sűrűségű T25 habszivacs matraccal van felszerelve , amely teljes hosszában stabilan megtámasztja a gyermek testét. A csomagolás külső része barack bőr anyagból készült, ami rendkívül kellemes tapintású. Az ülés a hagyományos ringató változatban széles, megfelelő formájú, hogy kényelmes és biztonságos pozíciót biztosítson a gyermek számára. 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik . Az ülés 3 fokozatban állítható dőlésszöggel rendelkezik - a fekvéstől, ideális a pihenéshez, a félig fekvőtől az ülésig - azoknak a gyerekeknek, akik kíváncsiak a világra, és szeretnének jobban részt venni a családi kapcsolatokban. Ezenkívül találsz egy puha, rendkívül kényelmes párnát, amely a kicsi testéhez illeszkedik, és éppen a megfelelő tartást biztosítja. Külseje természetes bambusz anyagból készült, aminek számos előnye van . Ez a levegős, kellemes tapintású anyag a test legérzékenyebb részein is közvetlenül érintkezhet a bőrrel. Az anyag légáteresztő, hatékony szellőzést biztosít és megakadályozza a túlzott izzadást. Higroszkópos tulajdonságainak köszönhetően a bambusz felszívja a nedvességet, ami megakadályozza a gombák és a penész elszaporodását. Nincsenek mesterséges összetevők. Nemcsak környezetbarát, de allergiások számára is biztonságos .

LO_SESJA_STUDIO_2023_59___przekr_j_materaca

Még több előnye a Lionelo Bella Set 2 az 1-ben hintanak

A termék összes beállítása az érintőképernyős vezérlőpanelről vagy a távirányítóról vezérelhető . A motor csendes működésének köszönhetően biztos lehet benne, hogy nem ébreszti fel gyermekét, amikor édesen szunyókál. Ez a modell 12 nyugodt dallamot és játékot játszik le a hintán - 3 fotel, 2 ágy funkciója. Emellett a kiegészítők gyakorolják a gyermek koncentrációját, új ingereket adnak, karnyújtásra ösztönzik. A Lionlo Bella 2 az 1-ben hintakészlet könnyű, könnyen mozgatható és bárhol felállítható. A csúszásgátló szőnyegek védik a padlót a karcolásoktól. Szennyeződés esetén a keret nedves ruhával törölhető, a matrachuzat és huzat pedig kézzel mosható.

  LO_Bella_Set_Grey_Concrete_9_

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gyermek nyugágyak, hinták és napozóágyak
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: