Lionelo Ralf elektromos pihenőszék és hinta

Kód: 7382
Nincs értékelés
Márka: Lionelo
Ft41 900
Raktáron
 • Újszülött kortól
 • Maximális terhelhetősége 9 kg!
 • Hintáztatás iránya: Jobbra-Balra
 • Háttámla dőlésszöge 2 fokozatba állítható
 • Automatikus mozgásérzékelő
 • 5 fokozatú ringatási sebesség beállítás
 • Időzítője 8, 15 vagy 30 percre állítható
 • 12 megnyugtató dallammal
 • Széles háttámla
 • Puha, kényelmes fejpárna
 • 5 pontos biztonsági övek
 • Vezérelhető érintőpanelről vagy távirányítóval
 • 2 függő játékkal
 • Extra halk motorműködés
 • Működtethető hálózatról vagy elemekkel (A készlet az USB kábelt tartalmazza. Az adaptert és az elemeket a készlet NEM tartalmazza!)
 • Méretei:
  -Teljes: 70x65x82 cm
  - Ülőfelület: 50x76 cm
 • Anyagok:
  -Keret: Alumínium és műanyag
  -Huzat: Poliészter
  -Párna: Poliészter

Részletes információ

Termék részletes leírása

Kilenc hónapig a gyermek az anyaméhben van – minden mozdulat, lélegzet kihat a boldog ringatásra . Többek között ezért is olyan természetes és fontos egy gyerek számára ez a mozgás. A gyerekek kényelmet és biztonságot találnak a hintázásban. A ringató megnyugtat, ellazít és megnyugtat, serkenti a vesztibuláris rendszert, serkenti az érzékszerveket, fejleszti . A vizsgálatok azt is kimutatják, hogy felgyorsítja a gyermek mozgásfejlődését – a hinta ül, kúszik, kúszik, gyorsabban teszi meg az első lépéseket. A hintázás előnyeit hosszan lehetne sorolni. A szülők szívesen simogatnák a babájukat állandóan. A fáradtság vagy a felhalmozódó kötelezettségek azonban azt jelentik, hogy támogatásra van szükségük... Lionelo Rina rocker felbecsülhetetlen segítőtárs a szülők számára - emlékezteti a gyereket a ringató egyenletes ritmusára, megnyugtat és megnyugtat, egy pillanatot adva a szülőnek önmagára.

A babát szem előtt tartva tervezték

A Lionelo Rina hintát a gyermek kényelmét és igényeit szem előtt tartva tervezték . Puha és kellemes párnával felszerelt, maximális kényelmet biztosít a gyermek számára, alkalmazkodik a kisgyermek testének íveihez, a széles, megfelelően profilozott ülés pedig megfelelő tartást biztosít. A hálós burkolat tökéletes légáramlást biztosít. A biztonságról állítható, 5 pontos övek gondoskodnak, protektorral . A Lionelo Rina hintadobót a gyermek születésétől 9 kg-os súlyig használhatja , vagy egészen addig, amíg
magától fel nem ül.

SESSION-NOVEMBER-2022-_32_

 

A gyermek igényeihez igazítsa

A Lionelo Rina ugrálóhinta elöl-hátra vagy jobbra-balra hintázhat, így a mozgást a gyermek preferenciáihoz igazíthatja, vagy időről időre megváltoztathatja a hinta irányát, és így befolyásolhatja az érzések változatosságát . Az 5-fokozatú ringatási sebesség-beállítás a kisgyermek igényeihez igazítja a ringatási ütemet. Másrészt a hintablokknak köszönhetően a terméket egy pillanat alatt hintából kidobóvá varázsolhatod, amiben a baba kényelmesen pihen.

15 

Lusta vagy aktív – a háttámla dőlésszögének beállítása reagál a gyermek hangulatára

A gyermek fekve maradhat - ideális pihenéshez vagy félig fekvő helyzethez, amikor aktív és kíváncsi a világra - a Lionelo Rina hintán az ülés dőlésszöge két fokozatban állítható . A 12 megnyugtató dallamot tartalmazó beépített zenedoboz és egy fejpánt 2 játékkal szórakoztatja a kicsikét.

14Legjobb_választás_2__1 

Tele praktikus megoldásokkal a szülők számára is

Tisztában vagyunk vele, hogy egy szeretett anya vagy apa ölelését semmi sem pótolhatja. A fáradtság vagy a felhalmozódó felelősség azonban azt jelenti, hogy a szülőknek néha támogatásra van szükségük. Ezért van a Lionelo Rina reflektor automatikus mozgásérzékelő funkcióval . Ez azt jelenti, hogy a baba olyan ösztönösen elkezd ringatni, mint a bébiszitter. Az automatikus érzékelő érzékeli a baba mozgását. A 360'-ban forgatható ülés lehetővé teszi az ülés beállítását, hogy mindig szemkontaktust tudjon tartani gyermekével . Az időzítő lehetővé teszi, hogy a három – 8, 15 vagy 30 perces – ringatási idő közül válasszon egyet.

13

Funkcionális, mobil, pótolhatatlan!

Az összes beállítást az érintőpanelről vagy a távirányítóval távolról döntheti el . A huzat könnyen tisztán tartható – könnyen levehető és kimosható. A termék könnyű, így bárhová könnyedén magaddal viheted, az összecsukható lehetőségnek köszönhetően pedig bárhová magaddal viheted, ahová csak szükséged van. Motorral is fel van szerelve, melynek csendes működését alig hallani. A csúszásgátló szőnyegek védik a padlót a karcolásoktól . Az áramellátásnak két módja van - akkumulátoros vagy hálózati. A termék USB bemenettel rendelkezik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gyermek nyugágyak, hinták és napozóágyak
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: