Távirányítós autóskészlet OVERMAX X-QUEST 2x

Kód: 6866
Nincs értékelés
Márka: Overmax
Ft18 886
Raktáron
  • 2 versenyautó a csomagban
  • Hatótávolság akár 80 méter
  • Két sebességi mód

Részletes információ

Termék részletes leírása

quest HU

Őrült szórakozás az Overmax X-Quest RC autókkal

Kinek szól ez a készlet? A sebesség, a verseny és mindenekelőtt a szórakozás fiatal szerelmeseinek! Egy dobozban két gyors és agilis Overmax X-Quest RC autót kapsz , amelyek az egész család számára vonzóak lesznek . Ez egy nagyszerű ajándékötlet, amely egy csodálatos új kaland kezdete lehet. Tekintse meg lehetőségeit!

Overmax X-Quest — RC autók

Azonnali indítás

Nincs vesztegetni való idő! A szórakozás az Overmax X-Quest RC autókkal azonnal kezdődik. Válassza ki a sebességet — 10 vagy 20 km/h (gyermeke életkorától függően), és hagyja, hogy a legjobb nyerjen! A 100 mAh kapacitású akkumulátorok legalább 12 percnyi nagyszerű szórakozást biztosítanak Önnek. Többet akar? Mindössze 25 percet vesz igénybe az újratöltés, úgyhogy pihenjen, és máris mehet.

Sima manőverek

Az Overmax X-Quest autók hátsókerék-hajtással és kiváló csillapítással rendelkeznek , aminek köszönhetően simán veszik az akadályokat az úton. A 3,3 cm átmérőjű futófelületű kerekek jó tapadást biztosítanak, így nem csak beltéren, hanem szabadban is versenyezhet. Beállíthatja a kerékbeállítást, hogy az autó jobban reagáljon az Ön parancsaira.

Overmax X-Quest — RC autók
Overmax X-Quest — RC autók

Robusztus ház

Felnőtt vagy gyerek – mindenki kipróbálhatja magát egy izgalmas autóversenyen. Ne aggódjon semmi miatt, mert megbizonyosodtunk arról, hogy valóban szilárd . Az erős és rugalmas test ellenáll az extrém körülményeknek. Szóval hajrá, hagyd, hogy kicsid gyorsan vezessen, és játssz velük együtt az Overmax X-Quet autókkal!

Az Overmax X-Quest készlet kényelmes kezelése

Gyorsan látni fogja, hogy trimmer vezérlőink kényelmesen elférnek kis és nagy kezekben . Nekik köszönhetően mindenki teljes mértékben kiaknázza az Overmax X-Quest RC autókban rejlő lehetőségeket. Azok számára, akik több izgalomra vágynak, egy extra akadálykészletet és két csereakkumulátort kínálunk.

Overmax X-Quest — RC autók

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC autómodellek
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: