Overmax X-Blast távirányítós autó

Kód: 6872
5 értékelés
Márka: Overmax
Ft26 980
Raktáron
  • Vezérlő trimmerekkel
  • Hatótávolság akár 100 méter
  • Sebesség 45 km/h-ig

Részletes információ

Termék részletes leírása

Blast HU

Overmax X-Blast – érzelmek maximális sebességgel!

Lehet, hogy még nem volt lehetőséged kipróbálni, de álmodsz, hogy nagy teljesítményű RC autókkal versenyezhetsz terepen? A gyors vezetés minden rajongója számára van valami extra – egy hatalmas adag izgalom az Overmax X-Blast. Az 1:18-as méretarányban készült nagyméretű RC autónak nincs párja! Gyorsan 45 km/h-ig gyorsul , és robusztus és rugalmas alvázának köszönhetően a legnehezebb problémákat is túléli. Tekintse meg működés közben!

Overmax X-Blast — RC autó

Fém négykerék-hajtás

A 4 x 4 hajtásrendszer gyors indítást biztosít, és lehetővé teszi a szinte függőleges emelkedők megtételét. A fém alkatrészek – differenciálmű, tengely és agyak – megbízhatóvá teszik az Overmax X-Blast autót kemény akadálypályán is. A trimmerekkel ellátott ergonomikus vezérlő lehetővé teszi a fejlett kaszkadőrlovaglást. Nem csak a kézben érzi jól magát – a potenciométerekkel gyorsan csökkentheti a sebességet és felgyorsíthat a kanyarokban.

Kerekek egyedi futófelülettel

A nagy, futófelületű kerekek minden felülethez illeszkednek . Érdemes megnézni őket! Az elsők növelik a manőverezhetőséget, míg a hátsók, bokafutófelülettel, kiváló tapadást biztosítanak a talajon. A rugalmas gumiabroncsok kiváló csillapítást biztosítanak . A független rugós felfüggesztés stabillá teszi az autót az ütközéseken.

Overmax X-Blast — RC autó
Overmax X-Blast — RC autó

Érezd a sebességet!

Az Overmax X-Blast RC autóban alkalmazott modern technológia maximális motorteljesítményt tesz lehetővé, miközben kíméli az akkumulátort . Gátlástalanul kapcsolja a legjobb sebességfokozatba, hogy a legtöbbet hozza ki a szórakozásból. Nem kell aggódni – biztonsági funkciókat is beépítettünk, hogy megakadályozzuk a motor túlmelegedését és teljesítményvesztését .

Készen állsz a versenyre az RC Overmax X-Blast-tal?

A tökéletes csatlakoztathatóság garantálja, hogy az Overmax X-Blast autó azonnal reagálni fog a parancsaira. A mellékelt két akkumulátor (egyenként 850 mAh kapacitással) 30 percnyi szórakozást tesz lehetővé töltés nélkül . Tehát milyen pályán látjuk egymást?

Overmax X-Blast — RC autó

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC autómodellek
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: