Lionelo palackmelegítő THERMUP 2.0 White

Kód: 6762
Akció
7 értékelés
Márka: Lionelo
Ft11 680
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Palackmelegítő Lionelo Thermup 2.0 Fehér

Minden szülő életében vannak különféle kötelezettségek, ezért mi a Lionelóban a lehető legtöbbet befogadjuk Önt . Azt akarjuk, hogy a mindennapi tevékenységek ne csak könnyebbek és kellemesebbek legyenek, hanem kevésbé időigényesek is. Fedezze fel a Lionelo Thermup 2.0 White 5 az 1-ben üvegmelegítőt .

LOC_Thermup_2_0_White_5_

Fűtés 5 az 1-ben

A készülék legfeljebb 5 üzemmóddal rendelkezik: folyadékok melegítése, szilárd élelmiszerek melegítése, sterilizálás, amely a baktériumok 99,9%-át eltávolítja, leolvasztás és gyors melegítés . Az utolsó különösen az éjszakai ébredéskor fog jól jönni. A készüléknek nagy nyílása van, ami sokoldalúvá teszi a terméket és különböző palackok befogadására alkalmas.

Thermup-olvasztás

Könnyen kezelhető

A készülék üzemmódját egy intuitív és könnyen használható érintőpanelen keresztül választhatja ki. A kiválasztott beállításokat az átlátszó és átlátszó kijelzőn ellenőrizheti . A készlet tartalmaz egy edényt a sterilizáláshoz és egy fogantyús kosarat, amely a forró konzervdoboz vagy palack eltávolításánál hasznos.

Thermup-woreczki

Alapvető biztonsági funkciók

A hatékony biztonsági funkcióknak köszönhetően nem kell aggódnia sem önmagáért, sem a kicsiért . A Lionelo Thermup 2.0 White palackmelegítő automatikusan kikapcsol, ha a tartályból kifogy a víz. Beépített termosztáttal és túlmelegedés elleni biztosítékkal is rendelkezik. Minden műanyag alkatrész nem tartalmaz biszfenol A-t.

LO_Thermup_2-0_White (19) (1)

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Sterilizáló és étel melegítők
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: