Lionelo Twee GO elektromos dupla mellszívó

Kód: 6758
Akció
4 értékelés
Márka: Lionelo
Ft21 970
Raktáron
BPA mentes Igen
Szívó üzemmód 9 szint
Masszázs mód 5 szint
Szívóteljesítmény jelző Igen
Masszázs teljesítményjelző Igen
Akkumulátor jelző Igen
Szívástechnika Kétfázisú (utánozza a baba szopását)
Anyag BPA mentes
Tápegység Hálózati vagy újratölthető akkumulátor (akár 90 perces működés)

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Mobil mellszívó egy vagy két mellre

A funkcionális mellszívó - Lionelo Twee Go - lehetővé teszi, hogy kényelmesen és gyorsan fejtse ki a tejet az egyik vagy mindkét mellből. Könnyen használható az intuitív paraméterezési panelnek köszönhetően. A beépített, USB-kábellel tölthető újratölthető akkumulátorral bárhol és bármikor lefejtheti a tejet.

Twee_Go

Kényelmes, steril és biztonságos

A puha szilikonból készült antibakteriális betétek alkalmazkodnak a női mell formájához, és magas kényelmet és higiéniát garantálnak. A tejtartozékok nem tartalmaznak káros biszfenol A-t (BPA-mentes). A mellszívó Waltek kutatólaboratóriumi minőségi tanúsítvánnyal és életre szóló Lionelo Assistance garanciával rendelkezik.

lactator-lionelo-twee-go-02

Felhasználóbarát panel LED kijelzővel

A Lionelo Twee Go mellszívó működése visszaadja a baba szopásának természetes ritmusát . A készülék indítása után az automata üzemmód azonnal megtörténik. Masszázs üzemmódból indul, majd 3 perc múlva átvált tejelszívás üzemmódba. A LED képernyőn megjelenő paraméterek tetszés szerint módosíthatók.

lactator-lionelo-twee-go-03

Kiegészítők teljes választéka

A mellszívó kétféleképpen táplálható - konnektorból és USB-kábelen keresztül. A teljes akkumulátor 90 perces vezeték nélküli működést tesz lehetővé (az adott módtól függően). A készlet tartalmazza a tejfejléshez és tároláshoz szükséges összes elemet: 2 palack (150 ml), cumiscumik, 2 tejtartály, pamut mellszívó tartó, 2 tölcsér, 2 tölcsérfedél és egy USB kábel.

Méretek:

CARE__Twee_Go

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mellszívók
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: