Lionelo Levi One gyermekülés i-Size 76 - 150 cm

Kód: 6488/BLA 6488/SPO 6488/CAN Kérjük, válasszon változatot
Akció Újdonság
Nincs értékelés
Márka: Lionelo
Ft29 990
Raktáron Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

Részletes információ

Termék részletes leírása

Autósülés Lionelo Levi One i-Size 76 - 150 cm

Mitől más:

· Az i-Size szabványnak megfelelően

· Univerzális rögzítés járműszíjjal

· Az FWF összeszerelése

Széles magassági tartomány (76-150 cm)

· Fejtámla állítás 10 pozícióban

Csökkentő betét Dri-Seat technológiával

A lionelo Levi One i-Size Black Carbon egy autósülés, amely megfelel az R129 szabvány szigorú követelményeinek, garantálva a legmagasabb szintű biztonságot. A termék 76-150 cm magasságú gyermekek számára készült, és FWF rögzítésre szolgál - menetirányban. Az autósülés fejtámlája Memory Foam-mal van megerősítve, amely tökéletesen elnyeli a túlterhelést és így védi a fejet és a nyaki gerincet. A Levi One i-Size a jármű biztonsági öveivel is felszerelhető, így bármilyen autómodellhez alkalmas. A 10 pozícióban állítható fejtámla és a széles, szűkítő betétes ülés hozzájárul ahhoz, hogy az autósülés együtt nőjön a gyerekkel. Ezenkívül a háttámla levételének lehetősége megkönnyíti a tárolást.

A legmagasabb szintű biztonság

A Levi One i-Size egy autósülés, amelyet a szigorú i-Size szabványnak megfelelően gyártottak. Az új homologizáció kiemelt figyelmet fordít a fejlett oldalvédelemre és a fejtámla megerősítésére, vagyis a biztonságot jelentősen növelő megoldásokra. Az autósülés hatékonyságát számos törésteszt is megerősítette – elöl, oldalt és hátul. Speciális, zöld útmutatók mutatják a helyes összeszerelési módot. Az autósülés fejtámlája viszont Memory Foam-mal van megerősítve, amely tökéletesen elnyeli a túlterhelést, aminek köszönhetően hatékonyan védi a fejet és a nyaki gerincet.

Univerzális szerelési mód

A Levi One i-Size FWF-re vagy előre néző felszerelésre készült. 76-105 cm magasság esetén az összeszerelés a jármű biztonsági öveivel és az 5 pontos autó biztonsági öveivel történik, míg 100-150 cm magasság esetén a gyermek rögzítése csak a a jármű biztonsági övei. Az autósülés minden autómodellhez alkalmas. A kényelmes kartámaszok rögzítik az öveket a megfelelő helyzetben.

Együtt nő a gyerekkel

A fejtámla 10 pozícióba állítása lehetővé teszi, hogy az autósülést a növekvő gyermek igényeihez igazítsa. A mindennapi használat megkönnyítése érdekében a fejtámla beállítását a biztonsági övekbe integrálták. A puha EPE habbal borított széles ülés a leghosszabb utakon is biztosítja a gyermek kényelmét, míg a Dri-Seat rendszerrel felszerelt szűkítő betét a legkisebb gyerekek anatómiailag megfelelő pozícióját biztosítja.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gyerekülések I-Size 76 - 150 cm
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: