Lionelo Antoon Plus I-size gyerekülés - Black Onyx

Kód: 6452
Akció
Nincs értékelés
Márka: Lionelo
Ft99 000
Raktáron
 • ADAC teszten elért eredménye : 2,9
  -Biztonság: 2,2
  -Ergonómia: 1,8
 • Súlytartomány: 0-18 kg
 • I-Size csoport: RWF 40-105 cm és FWF 76-105 cm
 • 360°-ban forgatható
 • Ajánlott korcsoport: 0-4 év
 • Telepíthető menetiránynak háttal és menetiránnyal megegyezően is
 • Beköthető IsoFix rendszerrel és a stabilizáló lábakkal
 • Belső 5 pontos párnázott biztonsági övrendszer (Holmbergs)
 • TÜV által tanusított
 • Megfelel az EU-s I-Size szabványoknak ( ECE R129 )
 • Háttámlája 5 pozícióban dönthető
 • Huzata levehető és mosható 30°C-on
 • Ülés anyaga: kerete polipropilén, EPS és memóriahab - huzata 100% poliészter
 • A gyermekülés mérete: 41x57x61 cm

Részletes információ

Termék részletes leírása

Antoon Plus - Lionelo autósülés ADAC tanúsítvánnyal 

Az Antoon Plus egy Lionelo autósülés, amely a német ADAC intézet biztonsági tanúsítványával rendelkezik. Az Antoont az ADAC független kutatóintézet választotta ki tesztekre az ülésmodell német piacon való népszerűsége és innovatívsága alapján. A tesztelt autósülés biztonsága, könnyű kezelhetősége, ergonómiája és vegyszertartalma igazolt. Ezen elemek mindegyikét egy másik független intézet teszteli az ADAC-kal együttműködve. A Lionelo márka Antoon Plus Black Onyx autósülése sikeresen teljesítette mind a 4 tesztfázist, és 2,9 pontot kapott. Ennek köszönhetően az autósülés sikeresen megkapta az ADAC tanúsítványt. A Lionelo Antoon Plus autósülés 4 csillagot kapott a biztonságért! Emellett az ülés által nyújtott védelmet is nagyra értékelték frontális és oldalsó ütközés esetén.

Haladó tesztek egyszerre

Az Antoon Plus Black Onyx autósülés i-Size homologizációval rendelkezik, melynek szabványait a világ neves intézményei által végzett sokéves kutatások alapján dolgozták ki. Ahhoz, hogy egy termék megkapja a TÜV kutatóegysége által kiállított tanúsítványt, sikeresen át kell mennie a szigorú első, hátsó és oldalsó ütközési teszteken. Az i-Size szabvány az autósülések ISOFIX rendszerrel történő felszerelését és a gyermek magassága, nem pedig súlya szerinti beállítását helyezi előtérbe. 

GRAFIKA 5 (17)

Kényelmes utazás a pozicionálási szabályozásnak köszönhetően

Az Antoon Plus Black Onyx egy kényelmes és sokoldalú autóülés, amely magas szintű biztonságot nyújt, amit az i-Size homologizáció is megerősít. Lehetővé teszi a gyermek szállítását nem csak a menetirányban, hanem a menetiránnyal ellentétesen is, az ülés teljes használati ideje alatt. Az Antoon Plus Black Onyx a 40 cm és 105 cm közötti (vagy körülbelül 0-18 kg súlyú) növekedési csoportba tartozó gyermekek számára készült.

GRAFIKA 7 (10)

Az autósülés egyszerű felszerelése és megerősített felépítése 

Az ISOFIX rendszer és a stabilizáló láb használatának köszönhetően az Antoon Plus Black Onyx autósülés felszerelése gyors és egyszerű. A modell erős biztonsági övekkel, kényelmes párnákkal van felszerelve, amelyek megakadályozzák a gyermekek bőrének kidörzsölését, valamint csúszásgátló huzatokkal, amelyek biztosítják az övek megfelelő helyzetét. A svéd Holmbergs csatok használata tovább növeli a biztonsági intézkedések színvonalát. 

Az Antoon Plus Black Onyx modell masszív és tartós konstrukciója nagy energiaelnyelő képességű anyagokból készült. Az autósülés SIPS oldalerősítéssel és megerősített szerkezetű fejtámlával is rendelkezik.

Antoon_Plus_ADAC_01211

Funkcionalitás és biztonságos vezetés 

A 360 fokban elforgatható talp használata biztosítja, hogy az Antoon Plus Black Onyx nagyon magas szintű funkcionalitást és kényelmet kínál. A forgatható ülés lehetővé teszi a szabad elfordulást a jármű ajtaja felé, hogy megkönnyítse a gyermek elhelyezését vagy eltávolítását az autósülésből. Ehhez a speciális övtartók is hozzájárulnak. 

GRAFIKA 3 (21)

Az Antoon Plus Black Onyxot úgy tervezték, hogy a legfiatalabbak az első életnapoktól a 105 cm-es testmagasság eléréséig a biztonsági szakértők ajánlásainak megfelelően a menetiránnyal ellentétesen közlekedhessenek. Ugyanakkor lehetővé teszi a menetirány szerinti szállítást, feltéve, hogy a gyermek a 76 cm és 105 cm közötti magassági tartományba esik. 

Antoon_Plus_ADAC_00875

Kényelmes utazás 

Az Antoon Plus Black Onyx autósülés 10 fokban állítható fejtámlával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a gyerekkel együtt növekszik. Ez a funkció a biztonsági öv beállításával is integrálva van, így a fejtámla helyzetének megváltoztatásához nem kell minden alkalommal módosítani a biztonsági öv beállítását. Az Antoon Plus Black Onyx modell szett része a legkisebb gyerekeknek szánt habszivacs betét, mely kiváló minőségű memóriahabból készült. Az anyag hatékonyan nyeli el a túlterhelést és alkalmazkodik a fej formájához, javítva a kényelmet az utazás során. 

GRAFIKA 2 (18)

Az Antoon Plus Black Onyx autósülés háttámlájának dőlésszöge 5 fokban állítható, ami lehetővé teszi a könnyű pozícióváltást ülőről félig fekvőre. Az autósülés készlet tartalmaz még egy, a gyermek ágyéki gerincét védő betétet és egy Dri-Seat betétet, amely biztosítja a megfelelő légáramlást és lehetővé teszi a bőr lélegzését. Napsütéses időben a kisgyermeket a baldachin védi, ami a készlet része. Az Antoon Plus Black Onyx puha, rugalmas és strapabíró huzattal is rendelkezik, amely 30 fokon mosható. 

GRAFIKA 1 (22)

Gyermekkártya – segítség vészhelyzetben 

Az Antoon Plus Black Onyx autósülés-készlet tartalmaz egy Gyermekkártyát, amellyel olyan alapvető információkat gyűjthetünk a gyermek egészségi állapotáról (pl. vércsoport vagy gyógyszerallergia), amelyek fontosak lehetnek az orvosok vagy a mentők számára. A kitöltött kártyát az autósülés jól látható helyén kell elhelyezni, hogy a reagáló szakemberek baleset esetén közvetlenül hozzáférjenek a szükséges adatokhoz.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gyerekülések I-Size 40 - 105 cm
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: