LIONELO BABYLINE KÉTIRÁNYÚ PANTILT FORGÓ KAMERÁS BÉBIŐR 8.3

Kód: 6743
Akció Újdonság
Nincs értékelés
Márka: Lionelo
Ft48 125
Raktáron

· Képernyő: 5”-os TFT LCD monitor
· Kamera felbontás: 1920 x 1080 px
· Digitális 2,4 GHz-es RF vezeték nélküli átviteli mód
· Elforgatható kamera: vízszintes 355°, függőleges: 90°
· Éjszakai látótávolság: akár 5 m, 6 IR LED
· Megtekintés szög: 110°
Monitor/kamera tápellátás: 5V 1A
Akár 8 óra akkumulátoros működés
A monitorba épített 3600 mAh lítium-ion akkumulátor

Részletes információ

Termék részletes leírása

LOC_Babyline_8_3_White (5)

A Babyline 8.3 egy modern elektronikus dada, amely többszintű támogatást biztosít minden szülő számára. A nagy, 5 hüvelykes Full HD felbontású képernyő kiváló minőségű képet garantál, így egyetlen részletről sem fog lemaradni. A 360°-os előnézeti funkció ismét lehetővé teszi a teljes környezet ellenőrzését. A Babyline 8.3 kiváló segítőtárs a gyermek gondozásában is - a felügyeleti funkción kívül egy érzékelővel is rendelkezik, amely értesíti, ha a helyiség hőmérséklete valamilyen módon meghaladja a beállított tartományt. Ezen kívül egy sor előre felvett altatódal, zajok és természethangok – hatékonyan megnyugtat minden kisgyermeket. A beépített riasztó megvilágítja a kamera képernyőjét, ha a készülék a gyerekszobából érkező hangokat érzékeli, így gyorsan ellenőrizheti, mi történik a szobában.

Babyline_8-3_1

Biztonsági garancia

Az akár 40 méteres beltéri és 200 méteres hatótávolság azt jelenti, hogy szemmel tarthatja gyermekét, amikor egy másik szobában van. Ha a kapcsolat bármilyen okból megszakad, egy speciális riasztás azonnal értesíti Önt. Az intelligens VOX értesítő és energiatakarékos rendszer, amint bármilyen hangot érzékel a gyerekszobában, felvillantja a képernyőt. A terjedelmes, 3600 mAh kapacitású akkumulátor akár 8 órányi folyamatos működést garantál, a képernyő automatikus elsötétítése pedig emellett energiatakarékosságot biztosít.

GRAFIKA_2

LOC_Babyline_8_3_White (2) (2)

Segítség a szülőknek

A Babyline 8.3 nemcsak figyelőeszköz, hanem felbecsülhetetlen támogatás minden szülő számára. Bébiszitterünknek van egy hangadatbázisa, amely segít megnyugtatni babáját – 4 altatódal, 2 féle zaj és természethang. Az etetési időre emlékeztető rendszer és a hőmérséklet-leolvasási jelentés (ha értéke 18 °C alá esik, vagy meghaladja a 30 °C-ot) lehetővé teszi, hogy mindent kézben tartson. Ezen kívül van kétirányú kommunikáció, aminek köszönhetően már a szobába érkezés előtt megnyugtathatja a gyermeket.

GRAFIKA_4

Kiváló képminőség

A nagy, 5 hüvelykes Full HD felbontású képernyő tökéletes áttekintést nyújt arról, hogy mi történik gyermekével. A kamera forgatásának funkciója ismét lehetővé teszi, hogy a teljes környezetet 360°-os madártávlatból figyelje meg. Ha ez neked nem elég, a Babyline 8.3-at akár 4 másik kamerával is párosíthatod, aminek köszönhetően áttekintést kapsz az egész lakásról és a gyerekekről a különböző szobákban. A napi használat további megkönnyítése érdekében a kamera távolról is vezérelhető - a monitor segítségével forgathatja.

LOC_Babyline_8_3_White (3)

GRAFIKA_6

Őrizze meg az emlékeket A Babyline 8.3 nemcsak kiváló képminőséget garantál, hanem lehetővé teszi a felvételek mentését is. A kártya maximális kapacitása 128 GB – nem csak a kameráról készült felvételeket, hanem a monitorról készült képet is nézheti. Ezen kívül dátum és idő szerint is találhat egy-egy felvételt, aminek köszönhetően minden átütő pillanatot megörökítenek. A még nagyobb kényelem érdekében a Babyline 8.3 egy ¼”-os lyukkal rendelkezik a kamera alján, amely lehetővé teszi, hogy egy másik rögzítőhöz rögzítse.

GRAFIKA_7

Méretek:

GRAFIKA_5

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos bébicsősz
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: