PåHoj - kerékpárülés és babakocsi

Kód: 6776
6 értékelés
Márka: PåHoj
Ft123 643
Raktáron

Terhelhetőség: 22 kg / 48,5 font
A termék súlya: 6,75 kg / 14 font
Összecsukható: Igen
Kormány: Teleszkóposan állítható, 104 cm-re (41 hüvelykre) bővíthető
Biztonsági öv: öt pont
Első kerék: 360°-ban elforgatható zár
Hátsó kerekek: Felfüggesztés
Kerékpáradapter mellékelve: Igen
Fekete szín
Kerékpár adapter
Keretre szerelve: Igen
Engedélyezett kerékpárvázak: Kerek vázcsövek, 28-40 mm/dm. Nincsenek szénszálas keretek.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Påhoj egy új kerékpárülés, amely pillanatok alatt babakocsivá változik. 9 hónapos és 4 éves kor közötti, vagy legfeljebb 22 kg/48,5 font testtömegű vagy 110 cm/43 hüvelyk magasságú gyermekek számára készült, attól függően, hogy melyik következik be előbb.

A Påhoj egy díjnyertes kerékpárülés, amely pillanatok alatt babakocsivá változik. 9 hónapos és 4 éves kor közötti, vagy legfeljebb 22 kg/48,5 font testtömegű vagy 110 cm/43 hüvelyk magasságú gyermekek számára készült, attól függően, hogy melyik következik be előbb.

A Påhoj könnyű alváza állítható teleszkópos fogantyúval rendelkezik. A könnyű tárolás és a méretoptimalizálás érdekében kerékpározás közben a hátsó lábak lehajthatók, így a Påhoj majdnem fele akkora. A hátsó perforáció szellőzést biztosít a gyermek számára, és megakadályozza a szelet, amikor üres üléssel kerékpároz.

A Påhoj-t egy adapterrel szállítjuk a kerékpárvázhoz való rögzítéshez, ezért nem függ a tartótól. Az adapter kerékpárokhoz alkalmas, és 28-40 mm átmérőjű kerek csöves vázakhoz engedélyezett. Szilárdsági tulajdonságai miatt az adaptert nem szabad könnyű anyagokból, például szénszálból készült keretekre szerelni.

Egy adaptert tartalmaz

A Påhoj legfeljebb 22 kg-os (48,5 font) súlyú gyermek szállítására alkalmas, és úgy tervezték, hogy megfeleljen a gyermekkerékpár-ülésekre (EN14344) és a babakocsikra (EN1888) vonatkozó EU biztonsági szabványoknak. Ezek a szabványok a biztonsági termékek minden méretét és méretét meghatározzák, és az engedély magában foglalja a németországi és svédországi tanúsított intézetekben végzett gondos tesztelést is. A szabványokat a kezdetektől fogva bevezették, és a termékfejlesztési folyamat során tesztelték és ellenőrizték

 

    Kiegészítő paraméterek

    Kategória: Kerékpáros gyermekülés
    Jótállás: 2 év

    Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

    Ezt a mezőt ne töltse ki: